Inductie units

Ben je op zoek naar inductie units? Neem een kijkje bij ons! Wij kunnen je namelijk helpen aan inductie units en dat zijn klimaatsystemen waarmee in verblijfruimten tochtvrij gekoeld, verwarmd en geventileerd kan worden. Er zijn verschillende uitblaasprincipes waar bij ons mee wordt gewerkt en dat zijn tangentiale ventilatie, mengverdringing ventilatie en verdringingsventilatie. Je vraagt je misschien af hoe dat in zijn werk gaat, dit leggen we graag aan je uit. Er is namelijk opgewekte primair geconditioneerde lucht in de centrale luchtbehandelingskast en deze wordt via een luchtkanalen systeem naar de nozzles van de inductie units getransporteerd en vervolgens weer uitgeblazen. Vervolgens komen de units onder druk te staan en daardoor wordt de ruimtelucht aangezogen. Dan worden de luchtstromen met elkaar gemengd en al dan niet via een warmtewisselaar nagekoeld of naverwarmd en dan weer de ruimte ingeblazen. De inductie units hebben een beperkt onderhoud nodig, ze hebben geen condens, ze hebben een laag geluidsniveau en ze hebben lage energiekosten. Ook kun je ze eenvoudig installeren en hebben ze geen mechanisch bewegende delen en ze hebben een hoog comfort.

Verschillende inductie units

Het leveringsprogramma van LTG Ag uit Stuttgart bestaat uit een uitgebreid aanbod range gevel inductie units, plafond inductie units en vloer inductie units. Welke heb je nodig? Op de site kun je bekijken welke modellen er zijn en wat de kenmerken en de kosten zijn. Vervolgens kun je de inductie units bestellen en gebruiken waar ze voor bedoeld zijn. De klimaatsystemen kunnen in veel organisaties niet meer gemist worden. Ontdek daarom zelf ook wat de voordelen zijn, want dan wil je niet meer anders!

Evert
Evert
Sinds de oprichting van Opticlima Systems in 2002 , ben ik directeur/eigenaar.