Klimaattechniek

Ben je op zoek naar meer informatie over klimaattechniek? Dan staan wij van LTG Aktiengesellschaft uit Stuttgart direct voor je klaar. Wij bieden je een ruim assortiment aan producten en kunnen ook alle vragen beantwoorden! Bij ons bestaat het centrale leveringsprogramma uit decentrale gevel- en vloer klimaatunits. Om te beginnen heb je bijvoorbeeld de decentrale stand-alone gevel luchtbandelingsunit, type FVM. Het gaat dan over de complete voorgemonteerde, decentrale gevel klimaatunits en deze kunnen vlak in een enkel steens gevel element geïntegreerd worden. Daarbij wordt de in de klimaatunit opgewekte lucht parallel aan de gevel impulsarm in de verblijfzone geblazen. De functies in één apparaat die je kunt aantreffen bij type FVM-Z2-W1-A3 zijn verwarmen, koelen, ventileren, filteren, bevochtigen en ontvochtigen, recirculeren alsmede warmteterugwinning en vochtterugwinning. Je profiteert hierbij van het voordeel dat je alle functies bij elkaar hebt in één stekkerklare unit. Er zijn ook deelunits leverbaar.

Klimaattechniek met decentrale gevel unit

Een andere optie bij de klimaattechniek is de decentrale gevel klimaatunit, type FVD. Je hebt type FVD en FVD plus, dit zijn decentrale klimaatunits voor de inbouw in verhoogde vloeren voor het meteen ventileren via de gevel en deze zijn geschikt voor koelen en verwarmen. Ze zijn ook inzetbaar in kantoorgebouwen als aanvulling voor de vrije koeling. Er is door de geringe inbouwhoogte weinig ruimte in de vloer noodzakelijk. Ook zijn de units geschikt voor glasgevels. Vervolgens kun je dankzij de modulaire bouwwijze de units ook aanpassen aan diverse gevelvormen. De bouwgroottes zijn 200 en 300. Op het gebied van klimaattechniek kun je ons benaderen voor meer informatie. Wij denken graag met je mee en kunnen je ook helpen met bijvoorbeeld inductie units en informatie op het gebied van luchttechniek.

Evert
Evert
Sinds de oprichting van Opticlima Systems in 2002 , ben ik directeur/eigenaar.