Volumeregelaars

Ben je op zoek naar een volumeregelaar? Kom dan eens een kijkje nemen bij het volume regelaar programma van LTG Ag. Je vindt hier een uitgebreid aanbod van constante- en variabele volumeregelaars in gegalvaniseerd plaatstaal, kunststof en rvs uitvoering. Je zou de keuze kunnen maken voor LTG variabele volumestroom regelaars, type VRE-W. Hierbij geldt een statisch meetprincipe, met diameters van 100 t/m 630 mm. Hij is verzinkt van rvs V4A of van kunststof. Het is regelbaar door middel van een 0-10 V of 2-10 V verstelmotor en het regelbereik is 1-10 m/s. Dan zijn er ook bijvoorbeeld de pps LTG variabele volumestroom regelaars, type VRF-W. Deze heeft ook een statisch meetprincipe en wordt geleverd als verzinkt, rvs V4A of kunststof. Het is regelbaar door middel van een 0-10 V of 2-10 V verstelmotor en het regelbereik is 1-10 m/s. Andere typen die je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld de LTG variabele volumestroom regelaars, type VRD, de LTG constant volumestroom regelaars, type VRW, de LTG volumestroom regelaars, type VRF en de LTG volumestroom regelaars, type KLI.

Meer over de volumeregelaars

Als je meer wil weten over de volumeregelaars die je hier worden aangeboden, vraag dan nu bij ons naar meer informatie. Wij helpen je graag en staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en met je mee te denken over een passende oplossing in jouw situatie. Onze volumeregelaars voldoen aan alle eisen en zijn van goede kwaliteit! Neem nu contact op voor meer mogelijkheden. Om je te laten inspireren bekijk ons uitgebreide aanbod!

Evert
Evert
Sinds de oprichting van Opticlima Systems in 2002 , ben ik directeur/eigenaar.