Koelconvectoren

Ben je op zoek naar actieve plafond koelconvectoren? Kies dan voor het leveringsprogramma van LTG Ag uit Stuttgart. Je vindt hier namelijk een uitgebreide range actieve koelconvectoren. 

Welke koelconvectoren kiezen?

Er bestaan verschillende koelconvectoren, als je ze zoekt voor kantoor, dan zijn de actieve koelconvectoren, type HDC zeer geschikt. Je kiest hierbij voor een 2- en 4 pijp en deze is geschikt voor een waterzijdige regeling. Hierbij geldt een bouwgrootte van 1000 en een luchtdebiet van 40-80 m3/h. Dit type is voorzien van een optisch gecombineerd lucht in- en uittrede rooster. Aan de ene kant is het inblazen en aan één zijde is het aanzuigen en uitblazen. Als je meer wil weten over koelconvectoren, dan kun je nu contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en denken met je mee over een passende oplossing voor de koelconvectoren die wij je aanbieden.

5

Project toepassing

HDF-Projektbild1

Kantoor

Actieve koelconvectoren, type HDC

VDC1

In 2- en 4 pijp, geschikt voor waterzijdige regeling. Bouwgrootte 1000. Luchtdebiet van 40-80 m3/h. Optisch gecombineerd lucht in- en uittrede rooster. Aan één zijde inblazen – en aan één zijde aanzuigen.éuitblazen.

In de hiernaast te openen brochures vindt u meer informatie.