AB Industrietechnik Srl, Bressasone

AB Industrietechnik Srl is al meer dan 30 jaar fabrikant van apparatuur voor meting, besturing en regeling voor alle fysische grootheden op het gebied van thermische engineering voor industrie, commerciële en civiele toepassingen.

LTG – KAYITES – ORAVEN – OPPERMANN – ALRE – AB INDUSTRIETECHNIK – VECTOR CONTROLS – EATEC

Het bedrijf heeft een compleet en gevarieerd assortiment van elektrische, elektronische en elektromechanische oplossingen voor moderne toepassingen, altijd gericht op het gebruik van hulpmiddelen, energiebesparing en persoonlijk welzijn. Het aanbod van producten die het mogelijk maken controle van de temperatuur, de druk, de vochtigheid en luchtkwaliteit te realiseren.

In het bijzonder AB Industrial Technology Srl is een van de toonaangevende Europese fabrikanten van niveau schakelaars en vorst beveiligingsthermostaten, die bekend staan om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit.

Het bedrijf is TÜV gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001: 2008 en gevestigd te Brixen, Zuid Tirol (Italië ) op 4500 vierkante meter verdeeld over vijf verdiepingen tellend gebouw, waarin alle afdelingen van het bedrijf gehuisvest zijn. Het bedrijf heeft 45 medewerkers. De meeste productieprocessen van de producten worden in eigen huis uitgevoerd, omdat het bedrijf beschikt over alle benodigde machines voor de vervaardiging van zowel de mechanische onderdelen, alsmede van de elektronische apparaten. Verder heeft het bedrijf een efficient distributienetwerk in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Downloads:

Catalogus