Alre GmbH, Berlijn

Alre IT-Regeltechnik GmbH produceert reeds 50 jaar componenten voor de verwarming-, lucht en- klimaattechniek. Meer dan 700.000 apparaten verlaten jaarlijks de productiehallen in Berlijn- van eenvoudige elektromechanische regelaars tot complexe microprocessor gestuurde elektronische regelunits.

LTG – KAYITES – ORAVEN – OPPERMANN – ALRE – AB INDUSTRIETECHNIK – VECTOR CONTROLS – EATEC

Voor: Verwarmen

Van een eenvoudige individuele kamerthermostaat met draadloze en op afstand bestuurbare oplossing voor het hele huis, biedt ALRE een breed scala van producten in tijdloos elegant design. Afhankelijk van de vordering voor elke correcte oplossing. U vindt in het leveringsprogramma o.a. kamer- en vloer thermostaten van welke soort dan ook, klep actuatoren.

Downloads:

Catalogus

Voor: Klimaattechniek

Kantoorgebouwen, hotelkamers of woonruimtes welke geregeld kunnen worden op temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit. U vindt in het leveringsprogramma o.a. lucht- en dauwpuntregelaars en hygrostaten

 

Voor: Industrie technologie

Industriële technologie moet robuust zijn, omdat de meeste moderne fabrieken hoge eisen stellen aan industriële installaties. U vindt in het leveringsprogramma o.a. sensoren voor temperatuur, luchtstroom, drukverschil, luchtkwaliteit en vochtigheid.
 

Voor: Sensoren

Ze maken het leven comfortabeler en veiliger. U vindt in het leveringsprogramma o.a. sensoren voor temperatuur, luchtstroom, drukverschil, luchtkwaliteit en vochtigheid.

In de hiernaast te openen product catalogus, vindt u een overzicht van de te leveren regelapparatuur.