Alre

alre-logo[1]

Regelapparatuur voor HVAC installaties

gebaeude_Alre

Alre -IT Regeltechnik te Berlijn

ALRE IT – Regeltechnik GmbH uit Berlijn produceert reeds 50 jaar regeltechnische componenten voor de verwarming -, lucht – en klimaattechniek. Meer dan 700.000 apparaten verlaten jaarlijks de productiehallen in Berlijn – van eenvoudige elektromechanische regelaars tot complexe microprocessor gestuurde elektronische regelunits.

Voor: Verwarmen

Van een eenvoudige individuele kamerthermostaat met draadloze en op afstand bestuurbare oplossing voor het hele huis, biedt ALRE een breed scala van producten in tijdloos elegant design. Afhankelijk van de vordering voor elke correcte oplossing. U vindt in het leveringsprogramma o.a. kamer- en vloer thermostaten van welke soort dan ook, klep actuatoren.

Voor: Klimaattechniek

Kantoorgebouwen, hotelkamers of woonruimtes welke geregeld kunnen worden op temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit.  U vindt in het leveringsprogramma o.a. lucht- en dauwpuntregelaars en hygrostaten

Voor: Industrie technologie

Industriële technologie moet robuust zijn, omdat de meeste moderne fabrieken hoge eisen stellen aan industriële installaties. U vindt in het leveringsprogramma o.a. sensoren voor temperatuur, luchtstroom, drukverschil, luchtkwaliteit en vochtigheid.

Voor: Sensoren

Ze maken het leven comfortabeler en veiliger.  U vindt in het leveringsprogramma o.a. sensoren voor temperatuur, luchtstroom, drukverschil, luchtkwaliteit en vochtigheid.

In de hiernaast te openen product catalogus, vindt u een overzicht van de te leveren regelapparatuur.